Haluk Levent Ahbap Derneği Bağış

Levent bağış kampanyasına aracı oluyor. Levent kendisini arayarak 100er.


Justin Bieber Dan Esi Hailey Baldwin E En Buyuk Hayalim Seninle Yaslanmak Alaturka Online Justin Bieber Mutlu Yillar Sarkici

Levent helikopterin Orman Müdürlüğü ekipleriyle koordineli.

Haluk levent ahbap derneği bağış. Haluk Levent duyurdu. Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile ülkenin çeşitli yerlerinde yardımlar yapan şarkıcı Haluk Levent devam eden orman yangınlarından mağdur olan vatandaşla için bölgede yardım dağıtmaya başladıKontrollü yardım toplama için mücadele eden Haluk Levent orman yangınları için de bir helikopter kiraladıklarını duyurdu. AHBAP derneği başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent Acun Ilıcalıdan yangın bölgesine yardım geldiğini duyurarak teşekkür etti.

Bu sorguyla birlikte farklı yerlere bağış yapmayı düşünen kişiler arayışa girdiler ve AHBAPın doğru tercih olup olmayacağını tartıştılar. 10 gündür devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları sürerken AHBAPın kurucusu ve ünlü şarkıcı Haluk Levent Acun Ilıcalının yangın bölgesine yardım yapacağını. Ünlü sanatçı Haluk Leventin kurucusu olduğu Ahbap Derneği farklı noktalarda çıkan orman yangınları için harekete geçiyor.

Durum ciddi diyen Haluk Levent Bozkurt için bağış toplayacak. Ünlü şarkıcı Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri ile görüştük. Twitterdaki ipsiz uçurtma isimli kullanıcı da AHBAP ve Haluk Levent ile ilgili çekincelerini sorular sorarak atlatmaya çalıştı.

Sevginin ve gerçeğin peşindeyiz. Haluk Levent helikopterin Kazakistandan kiralandığını ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile koordineli çalışılacağını ifade etmişti. AHBAP Derneğinin kurucusu sanatçı Haluk Levent sosyal medya hesabından Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizerin helikopter kiralanması için yaptığı bağış miktarını açıkladı.

En az 5 gün kalacak. Emir Sarıgül diğer ünlüler gibi Haluk Leventin kurucusu olduğu Ahbap Derneğine 150 bin TL bağış yaptı. Ülkemizde günlerdir devam eden orman yangınlarının ilk gününden itibaren bölge için destek çalışmaları yürüten AHBAP Derneğinin kurucusu Haluk Levent ünlü televizyoncu Acun Ilıcalının desteğini açıkladı.

Levent kendisini arayarak 100er bin TL bağış yapan isimleri sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkürlerini iletti. 20 50 ya da 150 TLden başlayan yardımlar ihtiyaç sahipleri için kullanılıyor. Kızları için bağış yaptığını söyleyen Emir Sarıgüle eski.

Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile afet bölgelerine yardımlar yapan Haluk Levent sel felaketi yaşayan Karadeniz bölgesi için bağış toplamaya başladı. Uçak ve helikopter kiralamadan giysi ve eşya desteğine kadar birçok yardımda aracılık eden Haluk Levent ve Ahbap Derneğine pek çok ünlü isim bağışta bulundu. Ahbap üzerinden yangın yardımı yapmak isteyen vatandaşlar aşağıdaki linke tıklayarak yardım edebiliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden helikopter desteği Devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları sürerken AHBAP Derneğinin kurucusu olan ünlü. AHBAP Derneğine bağış yapan ünlü isimlere teşekkür eden Haluk Levent son olarak oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizerin orman yangınlarının kontrol altına alınmasında yardımcı olması için kiralanacak helikopterin ödeneğine katkıda bulunduğunu duyurmuştu. Haluk Leventin başkanı olduğu Ahbap Platformu da süreçte büyük çaba harcayan derneklerden birisiydi.

AHBAP Derneğine bağış yapan ünlü isimlere teşekkür eden Haluk Levent son olarak ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizerin yangınların kontrol altına alınmasında yardımcı olması için kiralanacak helikopterin ödeneğine katkıda bulunduğunu duyurmuştu. AHBAPın kurucusu ve ünlü şarkıcı Haluk Levent Acun Ilıcalının yangın bölgesine yardım yapacağını duyurdu. Ahbap Derneği ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunmak toplumda yardımlaşma bilincinin güçlenmesini sağlamak iyi insan ve iyi toplum inşasına hizmet etmek yeni işbirliği modelleri ve projelerle çağdaş ve sürdürülebilir yardımlaşma ve dayanışma ağları oluşturmak.

AHBAP Derneğinin başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent dernek olarak yangın söndürme helikopteri kiraladıklarını duyurdu. AHBAP Derneğine bağış yapan ünlü isimlere teşekkür eden Haluk Levent son olarak oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizerin orman yangınlarının kontrol altına alınmasında yardımcı olması için kiralanacak helikopterin ödeneğine katkıda bulunduğunu duyurmuştu. Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile afet bölgelerine yardımlar yapan Haluk Levnet sel felaketi yaşayan Karadeniz bölgesi için bağış toplamaya başladı.

AHBAP Derneği olarak Kazakistandan geniş su deposu olan 1 helikopter kiralıyoruz. Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile afet bölgelerine yardımlar yapan Haluk Levent sel felaketi yaşayan Karadeniz bölgesi için bağış toplamaya başladı. Haluk Levent Bozkurt ve diğer bölgeler için bağış toplamaya başladı Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile afet bölgelerine yardımlar yapan Haluk Levent sel felaketi yaşayan Karadeniz bölgesi için bağış.


Haluk Levent Ten Izmir Deki Depremzedelere Bagis Kampanyasi Muzisyenler Ahbaplar Komedyenler


Murat Boz Kivanc Tatlitug Ahbaplar Unluler Sarkici

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Haluk Levent Ahbap Derneği Bağış"

Post a Comment